Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Woningverzekering

Term Definitie
Woningverzekering

De woningverzekering wordt in de volksmond ook wel de brandverzekering genoemd. De verzekering is niet verplicht bij het kopen van een woning, maar de meeste mensen kiezen er toch voor om de verzekering af te sluiten voor hun nieuwe woning. De verzekering wordt ook wel de brandverzekering genoemd, maar dekt in feite meer dan alleen brand in de woning. Zo dekt de woningverzekering onder andere ook blikseminslag, ontploffing, waterschade, glasbreuk, diefstal en zelfs natuurrampen. Door deze verzekering af te sluiten, dek je bepaalde risico’s van het bezitten van een eigen woning. 

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.010 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden