Studentenkamers

Je hoeft geen ouder van een student te zijn om te weten dat op kot gaan duur is. Je hoeft al helemaal geen studerende kinderen te hebben om te weten dat investeren in studentenkamers kan lonen. toch moet je rekening houden met een aantal factoren. Het rendement op studentenkamers is alleszins een aantrekkelijk voordeel. Nu nog uitvissen hoe je een geschikt pand kan vinden.

Een studentenkot uit de goede ouwe tijd, die vind je niet meer. Meer nog, die mag je zelfs niet meer vinden. Studentenkamers en -koten zijn omwille van veiligheidsregels onderworpen aan heel strenge eisen. Nieuwe studentenresidenties vullen die nood perfect aan. Ook beleggers zien in dat dit een wel heel interessante investering kan zijn. En hier is waarom!

Rendementen op studentenkamers kunnen behoorlijk hoog oplopen. Afhankelijk van enkele belangrijke factoren kan je best een klompje goud in handen hebben. De keuzes die je maakt bij de start van jouw investering zijn doorslaggevend. Daarom geven we enkele richtlijnen mee als het gaat om rendement op studentenkamers.

Investeren in vastgoed is nooit eenzijdig positief. Er zijn altijd nadelen of risico’s aan verbonden en dat is net zo voor wie wil investeren in studentenkamers. Toch kan je heel wat van deze risico’s counteren door de zaken goed aan te pakken. Omdat een gewaarschuwd investeerder er twee waard is: dit zijn de grootste nadelen voor wie wil investeren in studentenkamers.

Vastgoedbeleggingen heb je in alle maten en gewichten: een investering in studentenkamers is dan misschien een kleinere maat maar voor heel wat investeerders is dit op het lijf geschreven. De vraag die heel wat vastgoedbeleggers interesseert: waarom zou ik investeren in studentenkamers?

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 16.331 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

De interessantste artikels in je mailbox? Schrijf je in voor onze nieuwsbrief!