Koop eens een onbewoond eiland

Goed geboerd in 2016? Dan is het misschien tijd voor de stoutste investering ooit: een privé-eiland. Geen schrik, de keuze is zeer uitgebreid. Er bestaat zelfs een vastgoedsite met specifieke specialisatie privé-eilanden. We beperken de keuze voor jou en schotelen wat “betaalbare” opties voor.

Sweet Island

Met een vraagprijs van 72.900 dollar is Sweet Island in Canada zeer betaalbaar. Je krijgt er een eiland voor zonder kliffen, met veel pijnbomen en een oude huis wat aan vernieuwing toe is. De totale oppervlakte is 1,34 hectare. En de prijs is onderhandelbaar.

http://www.privateislandsonline.com/islands/hangover-island 

La Cornelia Island

Voor de kust van Nicaragua vind je La Cornelia. Een prachtig eiland van 0,40 hectare met palmbomen. Je vindt er ook wat fruitbomen. Voor een schamele 90.000 Amerikaanse dollars kan het al van jou zijn.

http://www.privateislandsonline.com/islands/la-cornelia-island 

Inishbigger Island

Dichter bij huis vind je Inishbigger Island. 5,26 hectare grasland voor de kust van Ierland. Bij laagtij kan je er te voet naar toe. Er zijn nog geen gebouwen aanwezig op het groene eiland. Vraagprijs voor al dat mooi: 79.168 dollar.

http://www.privateislandsonline.com/islands/inishbigger-island 

Hangover Island

Een groot eiland, 16 hectare, op een steenworp van de Golf van Mexico. Er bevindt zich een zandstrand op jouw eiland. Voor wie van vissen houdt is dit de ideale aankoop. De eigenaar wil ongeveer 120.000 Amerikaanse dollar krijgen voor zijn ‘katereiland’.

http://www.privateislandsonline.com/islands/hangover-island 

Berrien Springs Island

1,21 hectare in het midden van de Saint Joseph rivier, hartje Michigan. Op het eiland vind je 2 huizen waarvan er eentje volledig gerenoveerd. De vraagprijs is laag en bedraagt momenteel 125.000 dollar. Volgens de makelaar is dit het ware paradijs.

http://www.privateislandsonline.com/islands/berrien-springs-island 

Long Island

Je vindt het eiland terug in de regio Nova Scotia in Canada. Voor 184.500 dollar krijg je wel heel erg veel. De 37 hectare is deels bos maar ook voor een gedeelte een binnenmeer (vol vis). Het vasteland is vlakbij en dus makkelijk bereikbaar. Niet zo heel ver weg ligt nog een eiland te koop. Jones Island is 22 hectare groot en kost ongeveer 150.000 Amerikaanse dollar.

http://www.privateislandsonline.com/islands/long-island2 

De Beleggersgids Redactie

De Beleggersgids redactie schrijft over beleggen, investeren in vastgoed, geld en alternatieve vormen van investeringen. Nieuws, opinies, informatie en veel meer.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Jouw naam verschijnt bij de reactie, jouw email adres wordt niet gepubliceerd. Alle reacties worden voor publicatie gelezen en goedgekeurd.