Malibu, Californië

11 jaar was ze toen ze een bungalow kocht aan een verlaten strook strand in het Amerikaanse Malibu. Samen met haar ouders kocht ze het huisje voor 55.000 dollar. Nu besliste de 58-jarige vrouw het pand te verkopen. Ongelooflijk wat ze nu krijgt voor haar huis!

Kindsterren, het verhaal is vaak gekend, op jonge leeftijd veel geld en voor je het weet rollen ze de riool in. Anders verging het actrice Eve Plumb. Ze speelde een rol in de TV-show ‘The Brady Bunch’. Daarmee verdiende ze wat geld wat ze besloot te investeren in vastgoed. Een van die huizen was een strandbungalow in Malibu. Ze telde er 55.000 dollar voor naar. In 2016 verkocht ze het pand voor 3,9 miljoen dollar.

Malibu, Californië

Hoewel het huisje nog amper wat voorstelt, wordt er zo hard gevochten voor een stek met zicht op zee dat de prijzen de pan uitswingen. Het lange wachten loont dus voor het voormalige kindsterretje.

(bron: mansionglobal.com)

De Beleggersgids Redactie

De Beleggersgids redactie schrijft over beleggen, investeren in vastgoed, geld en alternatieve vormen van investeringen. Nieuws, opinies, informatie en veel meer.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Jouw naam verschijnt bij de reactie, jouw email adres wordt niet gepubliceerd. Alle reacties worden voor publicatie gelezen en goedgekeurd.