Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder
Groep Huyzentruyt

Groep Huyzentruyt

Groep Huyzentruyt is een sleutel-op-de-deur bouwbedrijf dat een totaalservice aanbiedt zowel aan bewoners als aan investeerders. Als bouwbedrijf staan wij in ieder geval in voor de volledige bouw van een nieuwbouwwoning: van de grondwerken tot de afwerking. Wij maken er echter ook een erezaak van kopers te begeleiden bij alle stappen in het bouwproces en zijn ook na de oplevering van de woning nog steeds aanspreekbaar.

Voor mensen die wensen te investeren in nieuwbouwvastgoed (en zodoende in hun toekomst) bieden wij eenzelfde uitgebreide service aan. Wij begeleiden u van A tot Z, van een lening aanvragen tot het opstellen van huurcontracten. U kunt bij alle nodige beslissingen steeds op professioneel advies van onze bouwadviseurs rekenen.

Je bent overtuigd dat je wil investeren in vastgoed, maar je twijfelt nog tussen een bestaande woning of een nieuwbouwwoning? Om jou te begeleiden bij deze keuze, zetten wij in dit artikel alles op een rijtje zodat je een beter zicht krijgt op de voordelen van investeren in nieuwbouw tegenover investeren in bestaande panden.

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.065 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden