De Beleggersgids werd in 2014 opgericht door Winnie Vincken, MBA. Het doel van de website is om iedereen gemakkelijk toegang te geven tot kennis over beleggen en investeren. De website is dan ook bedoeld als een informatiebron waarop wij dagelijks nieuwe artikels publiceren.

Honderdduizenden Belgen zoeken dagelijks op het internet naar interessante en rendabele beleggingen. Of naar alternatieven voor het spaargeld.

Financiële kennis

De grootste drempel om te investeren is meestal een gebrek aan financiële kennis en ervaring. Waardoor mensen soms ‘bang’ zijn om zich te wagen aan een nieuw avontuur. Hierop willen wij een antwoord bieden.

Vermits niemand alle kennis in pacht heeft, werken wij immers samen met experten in hun domein, oa. met Pierre Huylenbroeck (Mister Market Magazine), Lorenzo Risack (Rechtenkrant), Hamish Maertens, en nog vele anderen.

Neutraliteit berichtgeving

Nochtans is er reeds heel wat informatie te vinden op het web, vaak bij de aanbieders van beleggingsproducten of andere investeringsopportuniteiten zelf. Maar net deze informatie is vaak niet zonder belang om zo de eigen producten of diensten aan de man te brengen.

Met De Beleggersgids beogen wij om onze kennis en informatie te brengen op een neutrale wijze. Redactioneel wordt op geen enkele wijze rekening gehouden met de belangen van adverteerders of sponsors.

Vergoedingen en redactie

De website en de mensen erachter worden vergoed door middel van betaalde advertenties, gesponsorde artikels en de verkoop van abonnementen.

Advertenties op de website worden geleverd door het netwerk van Google AdSense of via sponsoring. Gesponsorde artikels vermeld steeds de adverteerder of sponsor.

De Beleggersgids brengt dan ook een helder en begrijpbaar verhaal over de opportuniteiten die beleggen kan bieden. En dit voor zowel financiële producten, als investeringen in vastgoed, als alternatieven als over geldzaken. De Beleggersgids verschaft informatie over verschillende vormen van beleggen en investeren met nieuws, opinies, kennis en inspiratie met dagelijkse artikels.

Communiceren doen we via de website maar ook via onze sociale media Facebook, Twitter en LinkedIn. Daarnaast sturen wij een wekelijkse nieuwsbrief met al onze interessantste artikels.

De Beleggersgids is een merk van Shine Blue bvba.

DISCLAIMER

De Beleggersgids is geen gecertificeerde financiële adviseur, en wij hebben geen licentie van het FSMA. De website biedt geen financiële of andere adviezen.

De lezer is zelf verantwoordelijk voor de keuzes die hij maakt op grond van de informatie op deze website. De lezer kan aan de informatie geen rechten ontlenen. De informatie is zorgvuldig samengesteld naar ons best vermogen.

Geen enkele informatie biedt enige garantie op succesvolle beleggingen of investeringen. Indien je persoonlijk financieel advies nodig hebt, gelieve een gecertificeerde financiële expert te raadplegen.