Manieren om snel geld te verdienen

Wil je snel geld verdienen? Hier zijn ontzettend veel manieren voor. Dan hebben we het niet over het overvallen van een bank, maar over legale manieren van snel geld verdienen.

1. Ga rijden voor Uber

Je bent vast bekend met het grote bedrijf Uber. Ook jij kan daar onderdeel van uitmaken. Dat is ideaal, want hier ligt een grote kans om snel wat geld naar binnen te halen. Schaf een mooie auto aan en ga op de drukste tijden van de dag aan de slag. Reken maar dat er geld gaat rollen.

2. Meld je aan als enquêteur

Voor marketingdoeleinden zijn er afgelopen jaren allerlei online onderzoekbureaus uit de grond gestampt, zoals EuroClix. Consumenten kunnen zich gratis aanmelden om mee te doen aan online enquêtes tegen vergoedingen.

3. Verkoop tweedehands spullen op een online platform

Verzamel tweedehands goederen en geef ze een tweede leven. Oude boeken, gebruikte elektronica, antieke meubels, het zijn allerlei spullen die je rijk kunnen maken.

4. Verdien geld als designer

Ben je goed met Adobeprogramma’s en maak je prachtige designs? Op internet zijn er verschillende platformen te vinden om je designs te verkopen. Denk hierbij aan Etsy of Freelogoservices.

5. Beantwoord vragen op online platformen

Mensen zoeken steeds meer online naar antwoorden. Ben jij ergens in gespecialiseerd? Geef op betaalde online platformen (zoals JustAnswer) antwoord en verdien geld.

6. Start een affiliate website

Bekend met hoe marketing werkt en de kracht van affiliate? Start vandaag nog met reclame maken voor producten van andere bedrijven. Het is een zeer succesvolle manier van snel geld verdienen.

7. Klusjes aanbieden

Ben je vakkundig onderlegd en weet jij je wel raad met kleine klusjes in en om huis? Meld je klusjesdiensten aan op sites zoals Klaar is Kees.

8. Laat honden uit

Hondeneigenaren hebben niet altijd voldoende tijd of zin om hun hond uit te laten. Een gouden kans voor jou om daar snel geld mee te verdienen. Adverteer op internet en vraag in de buurt rond. Het maakt je niet rijk, maar veel kleine vergoedingen kunnen toch weer heel wat opleveren.

9. Ga oppassen en babysittten

Snel geld verdienen doe je met oppassen. Het hebben van verschillende oppasadresjes is ook nog eens leuk en gemakkelijk. Op internet zijn er meer dan genoeg websites waar jij je oppasdiensten kunt aanmelden.

10. Start met dropshipping

Dropshipping is met de komst van webwinkels ontstaan. Als dropshipper koopt een webwinkeleigenaar pas je product wanneer deze al is verkocht. De eigenaar geeft de bestelling aan je door. Jij levert het product direct aan de klant. Marktplaats is een ideale plek om mee te starten.

11. Word fotograaf

Ben je goed met composities, camera’s en beeld? De wereld van snel geld verdienen ligt voor je open. Word fotograaf, maak een online portfolio en bied je diensten aan.

12. Begin een succesvol Youtube kanaal

Ben je een ster in het maken van vlogs of heb je veel unieke kennis over een bepaald onderwerp? Maak Youtube video’s. Bij grote successen kan je via Youtube heel rijk worden.

13. Reclame op je auto

Rijd je veel auto? Zorg voor bestickering en verdien al rijdend geld.

14. Doe mee aan medische onderzoeken

Medicijnen mogen pas toegepast worden als deze uitvoerig getest zijn. Wil je snel geld verdienen. Word een proefkonijn bij bijvoorbeeld Medians.

15. Geef personal trainingen

Ben je een fitness fanaat en weet je veel over krachttraining, goed eten en prestaties behalen? Mensen betalen goed geld voor fitness experts!

16. Word lesgever

Als je goed bent in een bepaald schoolvak, is het een goed idee om leerlingen te onderwijzen die daar moeite mee hebben. Het is een laagdrempelige en dankbare klus. Daarnaast kan je snel geld verdienen.

17. Onderhoud andermans tuin

Heb je groene vingers en voldoende verstand van tuinonderhoud? Help andere mensen. Op internet zijn er genoeg websites te vinden waar jij je kan aanmelden als tuinman.

18. Schoonmaakdiensten verrichten

Er zijn heel veel platformen waar jij je als schoonmaker kunt aanmelden. Op flexibele basis kan je hulp ingezet worden tegen aantrekkelijke vergoedingen.

19. Verhuur een kamer

Heb je een ongebruikte kamer in je huis? Verhuur deze en verdien geld. Probeer het via Kamerverhuren.info, Kamertje.nl of Kamerverhuur.nl.

Lees meerHoe geld verdienen met AirBnB?

20. Verkoop lichaamsdelen

Nee, we hebben het hier niet over je nier of je lever. We hebben het over dingen zoals je lange haar, genetisch materiaal en bloedplasma.

21. Verkoop ruimte op je website

Heb je een eigen succesvolle blog of website? Stel er ruimte voor beschikbaar voor advertenties. Dit is een makkelijke manier om een extra centje te verdienen.

22. Word mystery shopper

Snel geld verdienen? Word een klant in het geheim voor winkels en restaurant en geef eerlijke reviews over de winkels.

Lees meer6 geldverspillers waar we niet bij stil staan

23. Word telefonist

Ga werken bij een telefoonservice zoals ChaCha en verdien eenvoudig geld. Stel vragen over dingen waar je veel over weet en zorg dat de bellers meedoen met een onderzoek.

24. Mechanische talenten inzetten

Voer eenvoudige taken uit zoals het verwerken van gegevens op de computer. Het zijn eenvoudige banen, maar bieden je de kans om snel geld te verdienen.

25. Was tapijten

Leen een schoonmaakmachine voor tapijten en was tapijten van mensen. Eenmaal bekend, dan komen de successen aanwaaien.

26. Maak mooie decoratie

Kerst, Pasen en Sinterklaas bieden een uitgelezen kans om geld te verdienen met mooie decoraties.

27. Ga auto’s wassen

Snel geld verdienen doe je met auto’s wassen. Ga bijvoorbeeld bij een tankstation staan en wees autorijders van dienst.

28. Voer vertaalwerk uit

Vertaal teksten, brochures en e-books. Ben je een taalwonder? Snel geld verdienen doe je met vertaalwerk.

29. Word blogger

Heb je een vlotte pen? Begin een blog. Op deze manier kan je ook snel geld verdienen.

30. Heb je er nog niet genoeg van?

Lees dan zeker onze 43 manieren om meer geld te verdienen

De Beleggersgids Redactie
De Beleggersgids Redactie

De Beleggersgids redactie schrijft over beleggen, investeren in vastgoed, geld en alternatieve vormen van investeringen. Nieuws, opinies, informatie en veel meer.

Geef een reactie

Jouw naam verschijnt bij de reactie, jouw email adres wordt niet gepubliceerd. Alle reacties worden voor publicatie gelezen en goedgekeurd.