Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Termijnrekening

Wat zijn die termijnrekeningen? En is dat hetzelfde als een spaardeposito? Wat zijn de voordelen van een termijnrekening? En heeft dit spaarproduct ook nadelen? Hoe sluit je een termijn rekening af? Je kan jezelf heel wat vragen stellen, maar wij bij De Beleggersgids proberen eenvoudige antwoorden te bieden in deze artikelreeks.

Nu het spaarboekje vandaag de dag niets meer opbrengt is het voor de actieve spaarder belangrijk geworden om te zoeken naar goede alternatieven voor zijn zuurverdiende spaargeld. Van je spaargeld wil je nu immers dat het nog wat opbrengt. Op de beurs spelen is misschien iets te riskant maar heb je al de voor- en nadelen van een termijnrekening overwogen?

Belgen zijn van oudsher echte spaarders. Onze spaarrekeningen lopen vol, terwijl ze nog slechts weinig opbrengen. Termijnrekeningen bieden daarentegen een hoger rendement en kunnen een oplossing bieden. 

Niet vertrouwd met een termijnrekening? Dan zegt termijnbon, termijncontract, termijndeposito of een termijnplaatsing jou misschien wat meer. De termijnrekening kent heel wat synoniemen en dat zegt wat over de populariteit van het financiële product. Lees verder en ontdek wat een termijnrekening is.

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.065 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden