Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Langetermijnsparen

Wat is langetermijnsparen? En hoe houdt het verband met tak 21-verzekeringen? Waarom zou je kiezen voor langetermijnsparen in plaats van een termijnrekening? En wat met het belastingvoordeel van langetermijnsparen?

Langetermijnsparen, hoeveel uitleg hoeft het woord? Je spaart op lange termijn. Helder, toch? Wel, er komt nog heel wat bij kijken. Zo is er een optimale grens bij langetermijnsparen. En hoe zich het met de kapitaalaflossingen van jouw woning? We geven wat meer uitleg over het langetermijnsparen.

Langetermijnsparen in een tak-21 verzekering biedt heel wat voordelen. Naast de interesten en een eventuele winstdeelname die de verzekeraar bereid is te betalen is er ook nog het belastingvoordeel. Alle info over het belastingvoordeel bij langetermijnsparen lees je hier.

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.065 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden