Solvay maakt met genoegen bekend dat Kimberly Stewart met ingang van 1 oktober 2016 het nieuwe hoofd Investor Relations wordt. Haar aanstelling volgt op de benoeming van Maria Alcón-Hidalgo tot directeur Financieel Beheer & Verzekeringen.

Kimberly heeft de Amerikaanse nationaliteit en boogt op een ruime ervaring in de betrekkingen met analisten en investeerders in New York, Londen en Parijs. Voor haar overstap naar Solvay was Kimberly acht jaar hoofd Investor Relations bij Technip.

“Ik heet Kimberly van harte welkom bij Solvay. In haar nieuwe rol zal zij leiding geven aan onze Investor Relations activiteiten, voortbouwend op de stevige basis die Maria in de loop der jaren heeft gelegd. Kimberly zal een verdere impuls geven aan onze interactie met onze belanghebbenden en beleggers in het algemeen,” zei Karim Hajjar, Solvay’s Chief Financial Officer.

De Beleggersgids Redactie
De Beleggersgids Redactie

De Beleggersgids redactie schrijft over beleggen, investeren in vastgoed, geld en alternatieve vormen van investeringen. Nieuws, opinies, informatie en veel meer.

TAGS

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *