Proximus en de RTBF zijn tot een akkoord gekomen voor de uitzending van sommige wedstrijden van de Proximus League zodat deze competitie meer bekendheid krijgt bij de kijkers. Concreet zal de RTBF vanaf september 1 wedstrijd per maand uitzenden. De volledige competitie blijft wel nog altijd exclusief te bekijken op Proximus TV met het abonnement “Belgisch Voetbal” (de volledige Jupiler Pro League en de Proximus League), beschikbaar vanaf €9,95/maand.

De Proximus League, die dankzij zijn nieuwe format aan aantrekkingskracht heeft gewonnen, staat garant voor heel mooie affiches en kwaliteitsvol voetbal. Het doel van dit partnerschap is dan ook om alle voetbalfans de Proximus League te laten ontdekken.

Het partnerschap houdt meer in dan enkel het uitzenden van wedstrijden. Om het brede publiek beter vertrouwd te maken met deze competitie en zijn clubs, zullen op proximus11.be en op de radiozender Vivacité wedstrijden worden georganiseerd waarmee tickets te winnen zijn voor de voetbalwedstrijden.

Proximus organiseert elk jaar ook zijn ‘Proximus League Tour’ met minstens 2 animaties per jaar in alle stadions.

Phillip Vandervoort, Chief Consumer Market Officer bij Proximus“Dankzij dit partnerschap met de RTBF hopen we het brede publiek een goede inkijk te geven in de Proximus League, de competitie waarin we sinds jaar en dag geloven, en hun het spektakel te laten appreciëren.”

Michel Lecomte, hoofdredacteur Sport bij de RTBF: “De RTBF schenkt heel veel aandacht aan de Belgische sport en de Belgische atleten. Dit partnerschap is dus helemaal in lijn met onze ambitie en vervolledigt het omvangrijke en veelzijdig aanbod dat zich aanpast aan de evoluties in de sportwereld.”

De eerste wedstrijd die zal worden uitgezonden, is Union-Antwerp op 04/09 om 16 u op la Une.

De Beleggersgids Redactie
De Beleggersgids Redactie

De Beleggersgids redactie schrijft over beleggen, investeren in vastgoed, geld en alternatieve vormen van investeringen. Nieuws, opinies, informatie en veel meer.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *