GBL bevestigt dat haar 100%-dochter Sienna Capital heeft EUR 150 miljoen geïnvesteerd in PrimeStone, een constructieve, waardecreërende lange termijn aandeelhouder van Europese beursgenoteerde mid-cap bedrijven.

Primestone, opgericht in december 2014 en gevestigd te Londen, investeert op een constructieve en actieve manier in middelgrote, beursgenoteerde Europese bedrijven die een belangrijk potentieel hebben om in waarde toe te nemen door strategische, operationele of financiële verbeteringen. PrimeStone creëert waarde op lange termijn via haar actieve benadering en door een belangrijke invloed uit te oefenen op haar onderliggende investeringen via een constructieve dialoog met de raden van bestuur en de management teams.

PrimeStone werd opgericht door drie voormalige partners van The Carlyle Group, Jean-Pierre Millet, Benoît Colas and Franck Falézan, die specialiseerden in buyouts en meer dan 15 jaar samen werkten en investeerden in Europa.

De Beleggersgids Redactie
De Beleggersgids Redactie

De Beleggersgids redactie schrijft over beleggen, investeren in vastgoed, geld en alternatieve vormen van investeringen. Nieuws, opinies, informatie en veel meer.

TAGS
,

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *