bpost bevestigt dat het een mogelijke vriendelijke toenadering tot PostNL intern onderzoekt. bpost is verrast door en betreurt het onopzettelijk lek van een intern en vertrouwelijk werkdocument, dat geleid heeft tot berichtgeving in de media rond een mogelijke aangepast voorstel aan PostNL.

Sinds het einde van de gesprekken eerder dit jaar in mei, heeft bpost intern de analyse verder gezet rond de opportuniteit, de timing en de inhoud van een mogelijke nieuwe toenadering tot PostNL. bpost gelooft nog steeds sterk in de merites van een mogelijke combinatie met PostNL.

Deze interne gesprekken zijn nog niet in het stadium van besluitvorming en hebben niet geleid tot een voorstel voor bespreking door de Raad van Bestuur van bpost. Er werd dus geen beslissing genomen of een nieuwe toenadering tot PostNL zou geïnitieerd worden of over de inhoud van een aangepast voorstel. Sinds eind mei zijn er geen verdere gesprekken gevoerd met PostNL rond de structuur of de voorwaarden van een mogelijke combinatie.

bpost zal de huidige situatie zorgvuldig evalueren en de timing van haar besluitvorming opnieuw bekijken. bpost zal informatie verstrekken aan de markt van zodra het in de mogelijkheid verkeert om meer specifieke duiding te geven.

De Beleggersgids Redactie
De Beleggersgids Redactie

De Beleggersgids redactie schrijft over beleggen, investeren in vastgoed, geld en alternatieve vormen van investeringen. Nieuws, opinies, informatie en veel meer.

website:

https://debeleggersgids.be

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *