AG Real Estate, de vastgoeddochter van AG Insurance, maakt bekend dat het op 25 januari 2017 de totaliteit van het kapitaal heeft gekocht van de vennootschap die de erfpachtrechten bezit op de IT Tower in Brussel.

De voormalige ITT Tower (genoemd naar de gelijknamige Amerikaanse vennootschap die in 1968 opdracht gaf voor de constructie van het gebouw) werd begin 2000 omgedoopt tot de IT Tower en is gelegen aan de Louizalaan 480-482 net achter de abdij Ter Kameren. Deze 102 meter hoge kantoortoren biedt meer dan 21 400 m² kantoorruimte en 331 ondergrondse parkeerplaatsen. Op het gelijkvloers bevindt zich het Callens Café en op het dak van de toren prijkt het bekende restaurant ‘Villa in the Sky’ van sterrenchef Alexandre.

De meeste bedrijven die er gevestigd zijn, komen uit de consultancy-, bank- of juridische sector. Dit gebouw is gezegend met een uitzonderlijke ligging, een perfecte zichtbaarheid en een uitstekend uitzicht op de stad Brussel.

De Beleggersgids Redactie
De Beleggersgids Redactie

De Beleggersgids redactie schrijft over beleggen, investeren in vastgoed, geld en alternatieve vormen van investeringen. Nieuws, opinies, informatie en veel meer.

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *