Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder
Overige informatie:

bpost is de voornaamste postoperator in België en is belast met het verzekeren van de universele dienstverlening, dus voor de afhaling en uitreiking van brieven en pakjes gedurende vijf dagen per week in het hele land.

bpost is een autonoom overheidsbedrijf waarin de Belgische staat een meerderheidsparticipatie heeft. In juni 2013 werd het bedrijf beursgenoteerd op Euronext Brussel en stelde het de helft van zijn kapitaal open voor particuliere en institutionele investeerders. bpost neemt een belangrijke plaats in in de Belgische economie. Het is één van de grootste werkgevers in België en telt meer dan 25.000 medewerkers. Het biedt in het hele land degelijke jobs aan, ook aan mensen die niet of laag gekwalificeerd zijn. Het draagt actief bij tot het budget van de Belgische staat via lokale, gewestelijke en federale belastingen, sociale bijdragen of de uitkering van dividenden.

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.011 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden