In dit dossier focust De Beleggersgids zich op Middelkerke. Middelkerke-Westende, nota bene de grootste gemeente van de Kust, profileert zich als een badplaats zonder al te grote franjes. Hier geen uit de band springende dingen, maar wel een mix van al wat een badplaats nodig heeft om families te verwennen.

Middelkerke is een goede uitvalsbasis voor een ontspannende vakantie aan en op het strand. De gemeente organiseert allerlei evenementen om het iedereen naar zijn zin te maken, de kalender van het Casino voorziet in een mooi aanbod aan avondanimatie en het strand is ideaal om te spelen en te sporten. Door zijn centrale ligging is Middelkerke een uitstekende uitvalsbasis voor uitstappen langs de Kust en naar het binnenland.

Wat doet het Gemeentebestuur van Middelkerke om een investeringsvriendelijk klimaat te  creëren voor geïnteresseerde vastgoedbeleggers? Burgemeester Janna Rommel-Opstaele: “Metamorfose van Middelkerke is indrukwekkend”

Lees het in ons Dossier Middelkerke

Karl Odent
Karl Odent

De aanpak van managementsituaties wordt telkens opnieuw geïnspireerd door een gedreven ondernemersgeest, met empathie en respect voor iedereen. Karl streeft op een energieke manier naar oplossingen, met zin voor structuur, doortastend, enthousiast en positief. Zijn stokpaardjes: online strategie & objectieven bepalen binnen Management Boards en communicatie naar alle betrokkene medewerkers, CRM, zoeken naar nieuwe projecten en de implementatie ervan.

Karl begeleidt ondernemers, managers en medewerkers om binnen hun organisatie op zoek te gaan naar 'sales opportuniteiten'. Met 15 jaar ervaring als extra troef. Zijn passie voor, en expertise in verkoop en salesmanagement in online projecten berusten op een buitengewone background en een uitzonderlijke ervaring. Een doorgedreven customercentrische-visie, evenals CRM -beschouwd als een tool en niet als een dogma, maar bovenal een oog voor gezond verstand en het talent om de juiste vragen te stellen.

Meer nog, om samen met uw team de beste antwoorden erop vinden. De klant staat telkens centraal. De methode steunt op een solution selling-methodiek.

TAGS
Gerelateerde artikels

Geef een reactie

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *