Invest 360°: toegankelijke beurs voor de particuliere belegger

Wil jij meer te weten komen over beleggen in 2018? Zaterdag start de eerste editie van een nieuwe en toegankelijke beurs voor de particuliere belegger: Invest 360° met sprekers van oa. Euronext, Vlaamse Federatie van Beleggers, Binck Bank en Mister Market Magazine. The place to be dit weekend om je te verrijken met kennis en adviezen van top experten.

Investeren is hotter dan ooit. Iedereen zoekt naar alternatieven voor het bijna renteloze spaarboekje, of het verliesboekje na aftrek van inflatie. Maar waar kan je experts ontmoeten over de beleggingsproducten die jou interessen?

Lees meer: Spaar je voor je kinderen op een spaarboekje? Ben je gek?!

De organisator van het succesvolle Second Home Expo is daarom op het idee gekomen om een nieuwe beurs te lanceren. Een beurs die gericht is op de particuliere belegger met een honger naar nieuwe beleggingsideeën.

Uitgebreid seminarie programma

De eerste editie van de beurs Invest 360° start komende zaterdag en duurt maar liefst 3 dagen. Op deze beurs kunnen investeerders  proeven van een volledig overzicht van investeren & beleggen, (inter)nationaal vastgoed en een panoplie van investeringsmogelijkheden onder één dak. Voor de bezoekers van de seminaries is zelfs de mogelijkheid voorzien om de experts face-to-face te ontmoeten in een daarvoor voorziene lounge.

Het seminarie programma is er alvast ééntje om naar uit te kijken met oa. volgende onderwerpen en sprekers:

  • Opening door Vincent Van Dessel, ceo van Euronext Brussel
  • Wat zijn de opportuniteiten en risico’s voor 2018? door Stephan Desplancke van Blackrock en Katrien Pottie van Amundi
  • Zelf beleggen of laten beleggen? door Stijn Ceelen, ceo van Binck Bank
  • Starten met beleggen in aandelen door Patrick Verelst, ceo van de Vlaamse Federatie van Beleggers
  • Kan je jong starten met beleggen? door Pierre Huylenbroeck oprichter van Mister Market Magazine
  • Zoeken naar de interessantste fondsen: hoe pak je het aan? door Patricia Buydens van MeDirect

Om er maar enkele te noemen.

De Beleggersgids Redactie

De Beleggersgids redactie schrijft over beleggen, investeren in vastgoed, geld en alternatieve vormen van investeringen. Nieuws, opinies, informatie en veel meer.

Gerelateerde artikels

Een reactie achterlaten

Jouw naam verschijnt bij de reactie, jouw email adres wordt niet gepubliceerd. Alle reacties worden voor publicatie gelezen en goedgekeurd.