Sven Sterckx

De Vlaamse Federatie van Beleggers (VFB) krijgt een nieuwe voorzitter. Huidig voorzitter Paul Huybrechts wordt vanaf 1 november opgevolgd door de huidige ondervoorzitter Sven Sterckx.

De 45-jarige Sven Sterckx is reeds sedert 2005 bestuurder bij de Vlaamse Federatie van Beleggers. Hij is bijna 20 jaar actief bij de bank Dierickx Leys, waar hij verantwoordelijk is voor de afdeling vermogensbeheer.

De Vlaamse Federatie van Beleggers krijgt begin 2016 tevens een nieuwe gedelegeerd bestuurder. Op 1 januari wordt Jos Walravens opgevolgd door Patrick Verelst, die in het verleden onder meer verantwoordelijk was voor Investor Relations bij Fortis, AB InBev en Solvay.

Lees meerWaarom moeten jongeren zo snel mogelijk aan de slag met beleggen?

De federatie behartigt de belangen van beleggers en telt naar eigen zeggen 6.200 particuliere leden en 92 bedrijfsleden. De zetel van de VFB verhuist tegen het einde van het jaar van Zandhoven naar Mechelen.

bron: De Standaard

De Beleggersgids Redactie

De Beleggersgids redactie schrijft over beleggen, investeren in vastgoed, geld en alternatieve vormen van investeringen. Nieuws, opinies, informatie en veel meer.

Een reactie achterlaten

Jouw naam verschijnt bij de reactie, jouw email adres wordt niet gepubliceerd. Alle reacties worden voor publicatie gelezen en goedgekeurd.