Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder
Marnik D'Hoore

Marnik D'Hoore

Marnik is een gepassioneerd ondernemer in de digitale sector. Hij is founder van Bloovi, Bloovi Me, InForLuxe en ieLon.

Hij focust zich op eigen business ideeën waarin hij sterk gelooft en daar een bedrijf met toekomst rond uit te bouwen.

In een vorige carrière was hij oprichter van bSeen en na de fusie met Netlash mede-oprichter van digital agency Wijs uit Gent. Verder spreekt Marnik regelmatig over ondernemerschap en gaat hij dieper in op de uitdagingen van het ondernemen.

Social Profiles

LinkedIn

Hoe staat het met de Belgische fintech sector? Welke stappen hebben we gezet, en welke weg hebben we nog af te leggen? Geen betere partij om het aan te vragen dan Jurgen Ingels, de oprichter van het succesvolle Clear2Pay. Bloovi interviewde hem en legde hem het disruptievuur aan de schenen.

Tesla Motors mag dan wel inzetten op elektrische wagens, de koers van de benzineprijzen liggen CEO Elon Musk nauw aan het hart. Tesla presenteerde op 10 februari haar Q4 resultaten. Dit zijn de koersen waar Musk ongetwijfeld van wakker ligt.

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.095 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden