Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder
Het Spaarboekje is nu het 'Verliesboekje'

Op korte termijn moeten we geen stijging van de spaarrente verwachten. Dat zegt financieel expert Paul D’hoore. Zeker tot 2016 moeten we geen stijging verwachten. Daarmee komen we in eenzelfde situatie als in Japan, waar al twintig jaar niets aan spaargeld te verdienen is.

In de praktijk betalen we de bank dus eigenlijk om ons geld daar te zetten, want de rente die je krijgt is zelden hoger dan de kosten die we aan onze bank betalen. “En dan hebben we het nog niet over de inflatie”, zegt Paul D’Hoore. En ook om naar de beurs te gaan zijn de beste kansen voorbij.

Bron: VTM Nieuws

Bekijk het interview met Paul D'hoore

Karl Odent

Karl begeleidt ondernemers, managers en medewerkers om binnen hun organisatie op zoek te gaan naar 'sales opportuniteiten'.

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.011 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden