Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder
Dossier - Middelkerke

In dit dossier focust De Beleggersgids zich op Middelkerke. Middelkerke-Westende, nota bene de grootste gemeente van de Kust, profileert zich als een badplaats zonder al te grote franjes. Hier geen uit de band springende dingen, maar wel een mix van al wat een badplaats nodig heeft om families te verwennen.

Middelkerke is een goede uitvalsbasis voor een ontspannende vakantie aan en op het strand. De gemeente organiseert allerlei evenementen om het iedereen naar zijn zin te maken, de kalender van het Casino voorziet in een mooi aanbod aan avondanimatie en het strand is ideaal om te spelen en te sporten. Door zijn centrale ligging is Middelkerke een uitstekende uitvalsbasis voor uitstappen langs de Kust en naar het binnenland.

Wat doet het Gemeentebestuur van Middelkerke om een investeringsvriendelijk klimaat te  creëren voor geïnteresseerde vastgoedbeleggers?

Lees het in ons Dossier Middelkerke

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.011 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden