Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder
Ina Wessels

Ina Wessels

Ina Wessels en Wim Coster hebben een aantal jaren geleden ontdekt hoe je eenvoudig en veilig kunt investeren via tax liens en tax deeds. Sindsdien hebben ze hoge rendementen gekregen op onze tax liens. Tax liens zijn pandbrieven uitgegeven op vastgoed (grond of een huis) omdat de eigenaar de onroerendgoedbelasting niet heeft betaald. Daarnaast verkopen, verhuren of leasen ze vastgoed dat ze hebben verkregen met tax deeds in de Verenigde Staten. Omdat deze strategie ook vanuit Nederland goed te doen is en veel mensen in Nederland en België op zoek zijn naar meer rendement, willen ze anderen graag hierbij helpen. Ze geven trainingen aan een selecte groep mensen en bieden tevens de mogelijkheid om persoonlijk begeleid te worden met coaching (Elite Training). Er worden introductieworkshops gegeven door het hele land.

Website URL: http://www.taxlien.nl

Internet opende voor heel wat investeerders deuren die voorheen gesloten bleven of zelfs onbekend waren. Tax lien certificaten of TLC zijn daar een perfect voorbeeld van. Dankzij de wereldwijde trading kunnen we vandaag op een eenvoudige manier relatief risicoloos handelen in deze typisch Amerikaanse producten. Welkom in de wondere wereld van de tax lien certificates.

Net als hier in België moeten ook in de Verenigde Staten alle inwoners een vorm van gemeentebelasting betalen. Alleen is het in de VS mogelijk om deze gemeentebelasting door iemand anders te laten betalen, als je zelf even krap bij kas zit. Typisch Amerikaans zou je zeggen, maar hierachter schuilt een bijzonder fenomeen waar u als belegger prachtige rendementen mee kunt behalen.

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.057 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden