Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder
Filip Roose

Filip Roose

Filip is een director van de Belgian Bitcoin Association en CCO van Orillia BVBA.

Hij studeerde af aan de Hogeschool Gent in 2003 als programmeur/analist en ging verder aan de VUB in dezelfde richting. Daar besloot hij na een jaar om toch maar aan de slag te gaan. Doorheen de jaren heeft hij verschillende functies uitgeoefend. Iets wat door hem als een grote sterkte aanzien wordt. Dagelijks gebruikt hij werkwijzen en kennis die hij doorheen de jobs opgedaan heeft.

Dankzij een vriend kwam hij in aanraking met Bitcoin. Hoewel het eerst sceptisch bekeken werd, ging hij zich toch verdiepen in de materie. Het duurde niet lang of hij besefte dat dit een ongelooflijk grote impact zou hebben op de toekomst. En omdat het ondernemen hem toch in het bloed zit, richtte hij samen met enkele vrienden Orillia op met als doel Bitcoin naar de massa te brengen. Zowel voor individuen als bedrijven.

Naast Bitcoin en andere cryptocurrency projecten is Filip ook bezig met 3D scanning en printing.

Woensdag, 25 maart 2015 15:48

Is Bitcoin echt het goud van de toekomst?

Bitcoin is de digitale munt, waar de media het soms over heeft. Je weet wel, dat waarin je al je zwarte geld zou kwijt kunnen, dat wat al zeker tien keer gecrasht is en oh ja, dat wat ondertussen failliet is. Laat je niet misleiden, de meeste media weten amper waar ze het over hebben.

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 7.925 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden