Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

De transmissienetbeheerders Elia in België, RTE in Frankrijk en TenneT in Nederland, samen met de stroombeurzen APX in Nederland, Belpex in België en EPEX SPOT in Frankrijk, informeren marktpartijen dat de geplande datum voor de migratie van de Belgische (BE) en Nederlandse (NL) Intraday-markten van Eurolight naar het M7 handelsplatform, gepland op 27 september 2016, is uitgesteld met 1 week tot 4 oktober 2016. Deze vertraging is ook van toepassing op de go-live van de nieuwe impliciete grensoverschrijdende intraday-allocatie op de Belgisch-Franse en Belgisch-Nederlandse grenzen.

 

339 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.011 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden