Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Umicore heeft formeel beroep aangetekend tegen de beslissing van en de boete opgelegd door de Franse Mededingingsautoriteit in juni 2016 met betrekking tot de verkoopactiviteiten van zink materialen voor dakbedekking en regenwatersystemen.

Het beroep werd ingediend voor het Hof van Beroep in Parijs en betwist het vermeende misbruik van een dominante marktpositie evenals enkele belangrijke procedurele en feitelijke onjuistheden in de bevindingen van de Autoriteit.

Daarenboven heeft Umicore ook een verzoekschrift tot nietigverklaring van de hele zaak ingediend bij de Raad van State, de hoogste administratieve rechtbank van Frankrijk. Umicore is er vast van overtuigd dat de Franse Mededingingsautoriteit procedurefouten heeft begaan die Umicore belet hebben een eerlijke behandeling te ontvangen. 

332 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 7.915 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden