Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Umicore heeft met succes een uitgifte van € 360 miljoen US Private Placement notes (“US PP”) afgerond. Het aanbod kon op veel belangstelling rekenen van institutionele investeerders en werd aanzienlijk overtekend. De transactie bestaat uit een tranche van € 160 miljoen met een looptijd van 10 jaar en vervaldag in december 2027 en een tranche van € 200 miljoen met een looptijd van 12 jaar en vervaldag in december 2029. De financiering zal worden opgenomen in december dit jaar.

Door de combinatie van de recent aangekondigde Schuldschein uitgifte van € 330 miljoen en deze US PP diversifieert Umicore aanzienlijk haar financiële schulden en verlengt ze de gemiddelde looptijd ervan aan aantrekkelijke vaste voorwaarden. De beschikbare middelen van beide uitgiften zullen worden aangewend voor de financiering van Umicore’s strategische groei-investeringen en de gedeeltelijke aflossing van bestaande leningen.

382 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.010 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden