Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Galapagos NV (Euronext & NASDAQ: GLPG) heeft een kennisgeving van belangrijke deelneming ontvangen van Fidelity Management & Research (FMR) LLC.

Overeenkomstig de Belgische transparantiewetgeving1 heeft Galapagos op 7 oktober 2016 een kennisgeving van belangrijke deelneming ontvangen van FMR LLC, waarin staat dat zij 4.616.982 stemrechten in Galapagos bezit in de vorm van aandelen (4.580.182) en gelijkgestelde financiële instrumenten (36.800) die worden gehouden via haar dochterondernemingen Fidelity Management & Research Company en FMR Co., Inc. Dit vertegenwoordigt 10% van de 46.169.828 momenteel uitstaande Galapagos aandelen en is een toename tegenover de vorige transparantieverklaring van FMR LLC van 19 mei 2015. FMR LLC bereikte de 10% kennisgevingsdrempel van Galapagos’ stemrechten door bijkomende stemgerechtigde effecten te verwerven op 3 oktober 2016. De volledige transparantieverklaring kan op de website van Galapagos worden geraadpleegd.

565 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.011 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden