Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder
Tesla rijdt autonoom doorheen drukke straten

Jaren vroeger dan verwacht is hij er: de volledig autonome zelfrijdende wagen. Iedereen met een voorliefde voor technologie, de toekomst en nieuwe ontwikkelingen pinkt vast een traantje weg. Tesla gaf onlangs een video vrij waarbij een zelfrijdende wagen in een hectische verzekersituatie zich uitstekend beredderde.

Beleggers in nieuwe technologieën en groeimarkten kijken reikhalzend uit naar innovaties met grote slaagkansen. Tesla splitst de beleggers op in de believers en non-believers. Zij met een grote argwaan ten opzichte van het bedrijf, sturen voortaan best wat bij. Tijdens een recente demonstratie toont het merk een filmpje waarbij een wagen laveert doorheen een dynamische verkeersomgeving. De menselijke bestuurder grijpt op geen enkel moment in.

Tesla ontwijkt alle obstakels

Deze krachtige demonstratie toont dat het bedrijf klaar is met de ontwikkeling van de autonome wagen. En dit terwijl heel wat concurrenten zich nog in een ontwikkelings- of ontdekkingsfase bevinden. Ook op hun eigen traject boekt Tesla een fenomenale vooruitgang. De vorige demonstratie toonde een eenvoudige situatie op de autosnelweg. Nu bewijst Elon Musk met Tesla dat het ook complexere situaties de baas kan. Een uitwijkende fietser, plots overstekende voetgangers,… elk obstakel mijdt de Tesla zonder enig probleem en zonder enige menselijke tussenkomst.

 

(bron: Fortune.com)

De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 7.915 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden