Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder
Madam Bakster: student ondernemer van het jaar zoekt investeerders

Student-ondernemer Laura Verhulst en haar vriend Kobe Jacxsens zijn op zoek naar investeerders voor hun bloeiende zaak Madam Bakster. De online bakkerij waar alternatieve desserts worden aangeboden floreert als nooit te voren. Nu wil de onderneming, wat startte als een hobbyproject, een niveau hoger. Via een winwinlening hopen ze om 50.000 euro bij elkaar te krijgen.

Madam Bakster is een online dessertenwinkel die groeide toen Laura op zoek ging naar alternatieve desserts met beperkte calorieën. De interesse voor gezonde voeding groeide en al snel probeerde ze af te geraken van dierlijke producten en geraffineerde suikers. “In oktober richtte ik Madam Bakster, the guiltfree bakery op. Wat wij willen aantonen, is dat desserts wel degelijk binnen een gezonde levensstijl passen door de lege calorieën (boter-bloem-suiker) in patisserie te vervangen door natuurlijke ingrediënten vol voedingsstoffen.”, zegt ze zelf op WinWinner

Van in het begin was dit een online project. via de webshop plaats je een bestelling en dan wordt jouw dessert aan huis geleverd. Voorlopig beperkt de regio zich tot Gent maar op termijn wil Madam Bakster ook actief worden in Antwerpen en Brugge. Eind juli 2016 betrekt ze met haar bedrijf een pand in Gent. Van clicks naar bricks!

 
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.011 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden