Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder
Steenrijk dankzij het huis dat ze op haar 11de kocht

11 jaar was ze toen ze een bungalow kocht aan een verlaten strook strand in het Amerikaanse Malibu. Samen met haar ouders kocht ze het huisje voor 55.000 dollar. Nu besliste de 58-jarige vrouw het pand te verkopen. Ongelooflijk wat ze nu krijgt voor haar huis!

Kindsterren, het verhaal is vaak gekend, op jonge leeftijd veel geld en voor je het weet rollen ze de riool in. Anders verging het actrice Eve Plumb. Ze speelde een rol in de TV-show ‘The Brady Bunch’. Daarmee verdiende ze wat geld wat ze besloot te investeren in vastgoed. Een van die huizen was een strandbungalow in Malibu. Ze telde er 55.000 dollar voor naar. In 2016 verkocht ze het pand voor 3,9 miljoen dollar.

Malibu, Californië

Hoewel het huisje nog amper wat voorstelt, wordt er zo hard gevochten voor een stek met zicht op zee dat de prijzen de pan uitswingen. Het lange wachten loont dus voor het voormalige kindsterretje.

(bron: mansionglobal.com)

De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.095 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden