Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Solvay breidt zijn capaciteit uit in composietmaterialen met een ultramoderne harsfabriek en een vernieuwde vestiging in Duitsland. Hiermee komt het tegemoet aan de groeiende vraag van klanten uit de luchtvaartindustrie naar lichtgewichtmaterialen en levert het hoogstaande producten en diensten voor onderdelen zoals motorventilatorbladen.

Persbericht

De vestiging van Solvay in Östringen zal materialen produceren en leveren voor onder andere de LEAP motor van CFM International, de gezamenlijke onderneming tussen GE en Safran Aircraft Engines, voor vliegtuigprogramma’s van Airbus en van Boeing.

“Deze nieuwe faciliteit en de verbeterde infrastructuur van de vestiging bieden een verdere versterking van de lange termijn ondersteuning die Solvay levert aan zijn klanten, en vloeien voort uit hun groeiende vraag naar onze toonaangevende lichtgewichtmaterialen en technologie,” zei Jean-Pierre Clamadieu, CEO van Solvay.

Solvay’s unieke infusieharsen en harsen die composietmaterialen verstevigen worden geproduceerd in de faciliteit, die naar verwacht in het tweede kwartaal van 2017 in gebruik zal worden genomen na de kwalificatie door de klanten. Technologieën die infusiehars verwerken winnen steeds meer aan belang in de vervaardiging van composietonderdelen, aangezien ze aan de vraag van de luchtvaartsector voldoen om sneller en in hogere volumes essentiële onderdelen te verwerken.

372 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.057 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden