Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Solvay maakt met genoegen bekend dat Kimberly Stewart met ingang van 1 oktober 2016 het nieuwe hoofd Investor Relations wordt. Haar aanstelling volgt op de benoeming van Maria Alcón-Hidalgo tot directeur Financieel Beheer & Verzekeringen.

Kimberly heeft de Amerikaanse nationaliteit en boogt op een ruime ervaring in de betrekkingen met analisten en investeerders in New York, Londen en Parijs. Voor haar overstap naar Solvay was Kimberly acht jaar hoofd Investor Relations bij Technip.

“Ik heet Kimberly van harte welkom bij Solvay. In haar nieuwe rol zal zij leiding geven aan onze Investor Relations activiteiten, voortbouwend op de stevige basis die Maria in de loop der jaren heeft gelegd. Kimberly zal een verdere impuls geven aan onze interactie met onze belanghebbenden en beleggers in het algemeen,” zei Karim Hajjar, Solvay’s Chief Financial Officer.

406 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.057 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden