Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Niantic, de beheerder van Pokémon GO,  heeft zaterdag in de vroege ochtend de connecties tot Pokémon GO opnieuw opengesteld die ze eerder had geblokkeerd. Proximus-klanten met een abonnement kunnen opnieuw zonder enig probleem GRATIS Pokémon GO spelen via het Proximus-netwerk.

Om wereldwijd alle spelers te beschermen is er vrijdagmorgen bij Niantic een beveiligingsmechanisme in werking getreden en werd de verbinding met het Proximus-netwerk deels verbroken. Dit kwam door misbruik met vele simultane data verbindingen, door een speler met een anonieme prepaid kaart.  

Als resultaat van de constructieve gesprekken tussen Niantic en Proximus kon de verbinding van het Proximus netwerk met Pokémon GO zaterdagochtend al opnieuw worden opengesteld.  

Proximus blijft zijn promotie voor gratis dataverbruik aanbieden (tot 31 oktober) aan zijn klanten met een abonnement. Maar om overlast van het platform van Niantic in de toekomst te vermijden door onrechtmatig gebruik van het spel via anonieme prepaid kaarten, heeft Proximus beslist om het gratis aanbod vanaf vandaag niet verder aan te bieden aan prepaid klanten. Deze klanten werden via SMS over deze beslissing geïnformeerd.

Zowel Proximus als Niantic betreuren het incident met het onrechtmatig verbruik en de impact gisteren voor de vele klanten. De samenwerking tussen beide maakte dat er vlug een oplossing kon gevonden worden.  Met deze aanpassing kunnen klanten met een abonnement opnieuw volop genieten van het gratis aanbod dat Proximus lanceerde voor Pokémondataverbruik.

619 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.084 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden