Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Televisiepersoonlijkheden Gilles De Coster en Karl Vannieuwkerke vervoegen dit nieuwe sportseizoen de vertrouwde gezichten op Play Sports, de sportzender van Telenet. De Coster blikt elke vrijdagavond vooruit op het sportweekend. Karl Vannieuwkerke wordt gastheer voor de kijker bij grote wedstrijden in het nationale of internationale sportaanbod van Play Sports.

Een nieuwe reeks van Belga Sport verrijkt verder het programma-aanbod. Play Sports biedt het meest uitgebreide sportpakket van het land en staat bekend om échte sportbeleving dankzij een unieke productiekwaliteit, een indrukwekkende verzameling topanalisten, eigen programma’s en een app die de sportliefhebber van eender waar van zijn wedstrijden laat genieten.   

448 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.065 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden