Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder
Nieuwe voorzitter voor Vlaamse Federatie voor Beleggers

De Vlaamse Federatie van Beleggers (VFB) krijgt een nieuwe voorzitter. Huidig voorzitter Paul Huybrechts wordt vanaf 1 november opgevolgd door de huidige ondervoorzitter Sven Sterckx.

De 45-jarige Sven Sterckx is reeds sedert 2005 bestuurder bij de Vlaamse Federatie van Beleggers. Hij is bijna 20 jaar actief bij de bank Dierickx Leys, waar hij verantwoordelijk is voor de afdeling vermogensbeheer.

De Vlaamse Federatie van Beleggers krijgt begin 2016 tevens een nieuwe gedelegeerd bestuurder. Op 1 januari wordt Jos Walravens opgevolgd door Patrick Verelst, die in het verleden onder meer verantwoordelijk was voor Investor Relations bij Fortis, AB InBev en Solvay.

De federatie behartigt de belangen van beleggers en telt naar eigen zeggen 6.200 particuliere leden en 92 bedrijfsleden. De zetel van de VFB verhuist tegen het einde van het jaar van Zandhoven naar Mechelen.

bron: De Standaard

De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.065 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden