Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Albert Frère heeft de Voorzitter van de Raad van Bestuur op de hoogte gebracht van zijn beslissing om geen hernieuwing van zijn mandaat van Bestuurder aan de Gewone Algemene Vergadering van 28 april 2015 te vragen en dus af te zien van de uitoefening van zijn functies van CEO, na afloop van deze vergadering.

Paul Desmarais,jr., Ondervoorzitter van de Raad van Bestuur, verklaart:

“Albert Frère, de trouwe partner van mijn familie sinds meer dan dertig jaar en mijn collega sinds lange jaren in de Raad van Bestuur van GBL besloot om deze te verlaten. Gedurende al die jaren, heb ik zijn professionele en menselijke kwaliteiten evenals zijn buitengewone zakeninstinct kunnen waarderen waardoor GBL zich kon ontplooien tot één van de belangrijkste genoteerde Europese holdingvennootschappen.

Deze overgang werd reeds in 2012 voorbereid met de benoeming van Ian Gallienne en Gérard Lamarche als Gedelegeerde Bestuurders. Deze zullen verder het dagelijkse beleid van de vennootschap samen waarnemen. Albert Frère benadrukte dat hij, als gezamenlijk controlerende aandeelhouder, sterk verbonden zal blijven met de groep en met aandacht en belangstelling zijn activiteiten en evolutie zal volgen.

In mijn persoonlijke naam en die van de vennootschap, dank ik Albert Frère voor zijn onschatbare bijdrage tot de ontwikkeling van de groep.”

555 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.084 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden