Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Colruyt maakt het zijn klanten makkelijker met de nieuwe smartphone-app 'MyColruyt', eenvoudig en functioneel. Je doet er je boodschappen nóg efficiënter en dus sneller mee. Zo zet de distributeur zijn investeringen op digitaal vlak verder. De applicatie is beschikbaar voor Android en iOS.

Een digitaal boodschappenlijstje

Klanten helpen om hun boodschappen nóg makkelijker voor te bereiden, daar draait de Colruyt-app om. En daarom staat het boodschappenlijstje centraal. Elke klant kan zijn lijstje samenstellen uit het volledige assortiment van zijn Colruyt-winkel door algemene termen (koffie, boter of melk zoals op een traditioneel boodschappenlijstje) of specifieke producten (bv. Graindor Mokka gemalen koffie 500 g) toe te voegen. Of hij selecteert de ingrediënten vanuit de 6.000 Colruyt-recepten in de app. En ook producten met Rode Prijs of Extra-korting kunnen op het lijstje.

Op maat van de klant

De app zet via de Extra-kaart ook in op personalisatie voor het gemak van de klant. Als die zich aanmeldt met de kaart, kan hij zijn favoriete producten bewaren en alle actuele prijzen van zijn Colruyt-winkel consulteren. Met MyColruyt voegt hij ook producten uit zijn gepersonaliseerde aanbiedingen of zijn laatste kasticket toe. Colruyt heeft bovendien een filter voor ‘gluten’ ontwikkeld waarmee klanten meteen zien of een recept of product van de eigen merken van Colruyt glutenvrij is. Er komen op termijn nog andere filters bij.

Open wifi in de winkel

Sinds enkele maanden is er open wifi in bijna alle 230 Colruyt-winkels. Een ideale aanvulling op MyColruyt waardoor klanten tijdens het winkelen snel vinden wat ze zoeken.

649 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.011 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden