Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Op 3 mei 2017 heeft Leasinvest Immo Lux NV, Luxemburgse dochteronderneming van Leasinvest Real Estate, 100% van de aandelen van de vennootschap Mercator Sàrl verworven, eigenaar van het kantoorgebouw gelegen aan de route d’Arlon, nr. 110 – 112 in de Stad Luxemburg.

 

Het gebouw aangehouden door die vennootschap omvat 8.641 m² kantoren, verdeeld over 5 verdiepingen en 104 parkeerplaatsen, en geniet van een uitstekende ligging in de hoofdstad van het Groothertogdom aan de route d’Arlon, één van de belangrijkste toegangswegen naar Luxemburg Stad.

De waarde van het pand bedraagt € 35 miljoen, een bedrag in lijn met de reële waarde geschat door onze onafhankelijke vastgoedexpert. Het bruto huurrendement op basis van een volledige bezetting wordt geschat op 6,75%.

Het gebouw is op heden voor 42% verhuurd aan een jaarlijks huurbedrag van € 1,06 miljoen.

Het commercieel beheer van dit pand zal rechtstreeks door Leasinvest Immo Lux worden waargenomen, die de opdracht heeft de bezettingsgraad te verhogen en die op lange termijn hoog te houden.

Deze investering heeft eveneens tot doel de geografische diversificatie van de portefeuille naar Luxemburg te versterken.

Jean Louis Appelmans, Chief Executive Officer: “Dankzij onze kennis van de Luxemburgse vastgoedmarkt, een dynamisch en proactief commercieel beheer en de geografische ligging van dit gebouw, zijn wij ervan overtuigd de huidige bezettingsgraad te kunnen verhogen voor eind 2017. Leasinvest is één van de belangrijkste buitenlandse vastgoedinvesteerders in Luxemburg en wenst deze positie over de komende jaren te versterken.”

224 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.011 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden