Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

De transmissienetbeheerders Elia System Operator (hierna ‘Elia’) in België, RTE in Frankrijk en TenneT BV in Nederland, samen met de elektriciteitsbeurzen APX in Nederland, Belpex in België en EPEX SPOT in Frankrijk, zullen vanaf 27 september 2016 voor leveringen vanaf 28 september 2016 de impliciete grensoverschrijdende intraday capaciteitstoewijzing via het M7 intraday tradingplatform voor de biedzonegrenzen België-Frankrijk en België-Nederland lanceren. Naar dit marktkoppelingsproject wordt verwezen als “Intraday Quick-Wins”.

 

Vanaf het ogenblik dat het nieuwe Belgisch-Franse en Belgisch-Nederlandse intradaysysteem gelanceerd is, zal de expliciete allocatie van intradaycapaciteit op de Belgisch-Franse biedingzonegrens niet langer beschikbaar zijn tijdens de normale allocatie. Expliciete intraday allocatie zal nog mogelijk zijn als fallback oplossing voor de Belgisch-Franse biedingzonegrens. Deze fallback oplossing zal beheerd worden door Elia in naam van Elia en RTE.

381 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.099 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden