Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

ENGIE Electrabel is verbaasd over de foute en verwarrende info die vanochtend in DH is verschenen. Er zijn bouwkundige werken aan de gang op de site van Tihange. Onderaannemers zijn er aan de slag.

Tijdens het uitvoeren van werken op 7 september is een gebouw in het niet-nucleaire deel beschadigd geraakt. Wij hebben toen meteen in alle transparantie gecommuniceerd.

Wij hebben de kerncentrale (Tihange 1) stilgelegd. Er zijn analyses bezig om te zien welke herstellingswerken nodig zijn en om duidelijkheid te krijgen over wie verantwoordelijk is.

ENGIE Electrabel betreurt voor de zoveelste keer de amalgamen die door sommigen worden gemaakt en die onterecht de veiligheid van de nucleaire installaties in België in diskrediet willen brengen.

De Belgische kerncentrales zijn betrouwbaar en horen, volgens internationale studies tot de meeste robuuste ter wereld. Wij investeren elk jaar 200 miljoen euro in de continue verbetering van onze centrales. Ten slotte, en vooral, de nucleaire veiligheid is onze absolute topprioriteit net zoals voor onze 2.000 werknemers binnen nucleair. Wij voldoen strikt aan alle geldende regels en houden ons aan de hoogste internationale normen.

366 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.010 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden