Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

In het kader van haar engagement naar startende ondernemers, heeft KBC een samenwerking opgestart met Co-libry, een vernieuwend vastgoedplatform dat in februari 2017 gelanceerd werd. Co-libry biedt een gepersonaliseerde begeleiding doorheen het vastgoedproces, een match tussen de wensen van de klant (bijvoorbeeld pendeltijd, nabijheid van bepaalde voorzieningen, …) én het begeleidt de klant bij alle aspecten die bij de aankoop tot de intrek van het pand aan bod komen (krediet, makelaars, telecom bedrijven, nutsbedrijven …). Zo krijgt de bezoeker bijvoorbeeld een overzicht van de dichtstbijzijnde KBC-bankkantoren, en kan hij meteen in contact komen met de experten wonen en verzekeringen van KBC Live.

Erik Luts, Chief Innovation Officer KBC Groep: KBC heeft zich geëngageerd om start-ups actief te steunen. Niet alleen door hen ruimte, advies en omkadering te geven, maar ook door in een vroeg stadium samenwerkingen aan te gaan met beloftevolle start-ups, zodanig dat ze hun ideeën kunnen verwezenlijken. Het platform dat Co-libry ontwikkelde sluit perfect aan bij het gedachtengoed van KBC. Niet alleen is het product van de start-up een aanvulling op het bestaand aanbod van KBC op vlak van woonadvies. Co-libry vertrekt vanuit de behoeften van de klant, een strategie die KBC ook toepast. Daarnaast zorgt het platform voor comfort en gebruiksgemak, wat KBC ook opneemt in het eisenpakket bij product- of dienstontwikkeling”. 

Co-libry, een start-up gehuisvest bij Start it @kbc, werd door Wendy Geeraert, Fréderic Geeraert en Ann Praet samen opgericht in juli 2016. Co-libry is een persoonlijke, digitale vastgoedportaal/gids die de bezoeker snel en eenvoudig naar een thuis begeleidt dankzij de unieke combinatie van een vastgoedsite, data, financiële tools en content. Naast woningen biedt Co-libry financiële tools, tips en tricks aan die bruikbaar zijn voor, tijdens en na een huizenjacht. 

Hoe verloopt de samenwerking tussen Co-Libry en KBC? 

Via het Co-libry platform krijgt de klant een overzicht van de dichtstbijzijnde KBC-bankkantoren, en meteen ook de optie om in contact te komen met de experten wonen en verzekeringen van KBC Live (https://www.kbc.be/campaigns/kbclive/nl/index.html). De klant kan zijn voorkeur voor een afspraak opgeven en wordt binnen de 24 uur gecontacteerd om een concreet tijdstip in te plannen. Zo kan de klant een snel en persoonlijk advies krijgen, op de manier die hem het best uitkomt. 

412 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.084 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden