Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Euromoney verwelkomde afgelopen woensdag 13 juli, 600 bankiers van overal ter wereld voor de uitreiking van de 25e editie van de Awards for Excellence.

De toekenning van de awards is gebaseerd op een jaarlijkse monitoring van het marktaandeel en de klantentevredenheid door het onderzoeksdepartement van Euromoney.

KBC kreeg de Euromoney Award voor 'Best Bank in Belgium', K&H, bankdochter van KBC in Hongarije kreeg ook de award van beste bank.

Johan Thijs, CEO KBC Groep : “De awards zijn het beste bewijs dat onze klantgerichte aanpak werkt. Onze klanten kunnen bij ons terecht waar en wanneer ze willen. In een bankkantoor of  verzekeringsagentschap om de hoek, telefonisch, of gewoon thuis dankzij onze innovatieve digitale toepassingen voor tablet, smartphone en pc.”

606 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.095 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden