Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder
Populairste oldtimers waarin iedereen kan investeren

Prachtig om die oude oldtimers te zien scheuren over de wegen. Met respect gerestaureerd en vaak met een uniek geluid, pareltjes die met zorg worden behandeld. Niet alleen de liefde voor de carrosserie, het merk, de authenticiteit maar ook de oldtimer als belegging, kapen heel wat harten van oldtimer lovers. We zetten even de populairste oldtimers als investering op een rijtje, altijd handig voor wie beleggen in een oldtimer als een interessant kans ziet. 

De waarde van een oldtimer is niet zo eenvoudig te berekenen. Vooral experts met een jarenlange ervaring en de nodige opgebouwde kennis, kunnen daar een goed oordeel overvellen. Maar die zullen het zeer vaak eens zijn: de aankoop van een oldtimer kan een zéér goede investering zijn. Uiteraard is het belangrijk om enkele regels in acht te nemen om de prijs van een oldtimer zo hoog mogelijk te houden. En dat de prijzen voor oldtimers door het dak kunnen gaan, dat hoeven we jou vast al niet meer te vertellen.

De populairste oldtimers om in te investeren

Mercedes 190SL

Deze convertible werd in 1954 geïntroduceerd op de New York Auto Show. In de Verenigde Staten swingen de prijzen momenteel de pan uit. 250.000 dollar is geen uitzondering voor een Mercedes 190SL in uitmuntende staat. In Europa is het model nog moeilijk te vinden na een intensieve transport richting VS. Dus de Europese prijzen kunnen nog een stuk hoger liggen. 

Mercedes W123

De aankoopprijs van deze Mercedes W123 is zeer betaalbaar. Bovendien vind je er nog makkelijk wisselstukken voor. Dit drukt nog maar eens de prijs voor deze Duitse klassieker. Een basic doos, maar wel eentje die blijft rijden. 

Volkswagen Kever

Je hebt Kevers en je hebt Kevers. De kever werd geproduceerd tussen 1936 en 2003. Met andere woorden, er bestaan kevers van nog geen 30 jaar oud en andere modellen bereikten al de gezegende leeftijd van bijna 80 jaar... Je begrijpt dat er een behoorlijk verschil zit in deze wagens qua investeringswaarde. 

Fiat 500

Of om het met een Italiaanse tongbreker te zeggen: de legendarisch cinquecento. Gemaakt tussen 1957 en 1975. Ontzettend populair en geroemd voor zijn tijdloze en schattige karakter. Kreeg in 2007 een restyling maar het sentiment van de écht Fiat 500-liefhebber blijft bij het origineel. Menige harten werden er aan verpand.

Ford Model T

De legendarische Ford stamt al uit het begin van de 20ste eeuw. In 1927 rolde de laatste Ford T van de band. In totaal werden ongeveer 15 miljoen modellen gemaakt. 

Alfa Romeo Spider

Vlot werden ze niet altijd verkocht door de hoge prijs, maar elke Alfa Romeo amateur voelt een versnelde hartslag wanneer hij het model ziet. Ook vandaag ligt deze elegante Italiaan nog altijd goed in de markt. 

En heb je een onbeperkt budget, bekijk dan zeker deze mythische oldtimers.

(bron: Oldtimerweb)

De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.055 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden