Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

FELIX GIORGETTI en AG Real Estate ondertekenden 50/50 partnership voor 30 jaar met het oog op een DBFM-operatie (Design, Build, Finance & Maintain) met betrekking tot het toekomstige innovatiecentrum en kantoorcomplex van Goodyear aan de nieuwe Luxembourg Automotive Campus.

Goodyear is één van de stichtende partners van de Luxembourg Automotive Campus in Roost (Bissen) te Luxemburg. De campus wordt een unieke R&D-plek voor bedrijven actief op het vlak van technologische innovatie voor de automobielsector.

Het nieuwe Goodyear-gebouw heeft een bruto verhuurbare oppervlakte van 16 000 m² en de oplevering is voorzien begin 2020. Het zal een team van ongeveer 1100 medewerkers huisvesten met inbegrip van het innovatiecentrum alsook regionale en wereldwijde functies momenteel gevestigd in Luxembourg.

Het ontwerp van Assar Universum Architects reflecteert de visie van Goodyear omtrent intelligente, veilige en duurzame innovatie voor de mobiliteit van de toekomst. Het complex is ontworpen om connectiviteit en samenwerking tussen teams te bevorderen en een open, innovatieve en inspirerende werkomgeving te creëren binnen de campus. Het project omvat eveneens een gym, bedrijfsrestaurant en event center voor productlanceringen, innovatie, media en team evenementen alsook showcases omtrent mobiliteit, vandaag en morgen.

“We vonden in FELIX GIORGETTI & AG Real Estate solide ontwikkelingspartners. We waarderen hun ruime expertise en toekomstgerichte aanpak voor het project. De verhuis naar het nieuwe innovatiecentrum op de Luxembourg Automotive Campus is een belangrijke mijlpaal voor Goodyear,” zegt Carlos Cipollitti, vicepresident EMEA Product Development. “Het zal Goodyear’s bijdrage tot de mobiliteit van de toekomst verder versnellen inclusief de ontwikkeling van vooruitstrevende intelligente producten en nieuwe diensten die inspelen op de verwachtingen van klanten en consumenten binnen een mobiliteitsecosysteem in evolutie.”

184 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 7.915 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden