Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

GBL bevestigt dat haar 100%-dochter Sienna Capital heeft EUR 150 miljoen geïnvesteerd in PrimeStone, een constructieve, waardecreërende lange termijn aandeelhouder van Europese beursgenoteerde mid-cap bedrijven.

Primestone, opgericht in december 2014 en gevestigd te Londen, investeert op een constructieve en actieve manier in middelgrote, beursgenoteerde Europese bedrijven die een belangrijk potentieel hebben om in waarde toe te nemen door strategische, operationele of financiële verbeteringen. PrimeStone creëert waarde op lange termijn via haar actieve benadering en door een belangrijke invloed uit te oefenen op haar onderliggende investeringen via een constructieve dialoog met de raden van bestuur en de management teams.

PrimeStone werd opgericht door drie voormalige partners van The Carlyle Group, Jean-Pierre Millet, Benoît Colas and Franck Falézan, die specialiseerden in buyouts en meer dan 15 jaar samen werkten en investeerden in Europa.

440 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.095 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden