Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Mechelen, België; 19 september 2016 – Galapagos NV (Euronext & NASDAQ: GLPG) kondigt een kapitaalverhoging aan als gevolg van de uitoefening van warrants.

Galapagos heeft 60.320 nieuwe aandelen uitgegeven op 19 september 2016, met een totale kapitaalverhoging van €603.289,80 (inclusief uitgiftepremie) tot gevolg.

Overeenkomstig de regels van het warrantuitoefeningsprogramma van Galapagos’ Directiecomité, dat erin voorziet dat leden van het Directiecomité automatisch een minimum aantal warrants uitoefenen onder bepaalde voorwaarden, heeft CEO Onno van de Stolpe 15.000 warrants uitgeoefend en hebben twee leden van het Directiecomité in het totaal 10.000 warrants uitgeoefend. Naast Onno van de Stolpe, heeft ook een ander lid van de Raad van Bestuur 2.520 warrants uitgeoefend.

Overeenkomstig de Belgische transparantiewetgeving1 deelt Galapagos mee dat haar maatschappelijk kapitaal thans €249.720.553,98 bedraagt; het totaal aantal stemrechtverlenende effecten bedraagt 46.169.828, wat gelijk is aan het totaal aantal stemrechten (de “noemer”); alle stemrechtverlenende effecten en alle stemrechten zijn van dezelfde categorie. Het totaal aantal rechten (warrants) om in te schrijven op nog niet uitgegeven stemrechtverlenende effecten bedraagt 3.552.657, wat tevens gelijk is aan het totaal aantal stemrechten dat bij de uitoefening van die warrants kan worden verkregen. Galapagos heeft geen in stemrechtverlenende effecten converteerbare obligaties noch aandelen zonder stemrecht uitstaan.

394 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.065 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden