Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Mechelen, België; 29 juli 2016 – Galapagos NV (Euronext & NASDAQ: GLPG) heeft een kennisgeving van belangrijke deelneming ontvangen van Federated Equity Management Company of Pennsylvania.

Overeenkomstig de Belgische transparantiewetgeving1 heeft Galapagos op 26 juli 2016 een kennisgeving van belangrijke deelneming ontvangen van Federated Investors, Inc. en Federated Equity Management Company of Pennsylvania, waarin staat dat fondsen2 die worden beheerd door Federated Equity Management 2.289.479 aandelen bezitten van de 46.109.508 momenteel uitstaande Galapagos aandelen. Het aandelenpakket van Federated daalde op 20 juli 2016 door de verkoop van aandelen tot onder de 5% kennisgevingsdrempel van Galapagos’ stemrechten. De volledige transparantieverklaring kan op de website van Galapagos worden geraadpleegd.

332 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 7.915 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden