Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

De leden van de nieuw samengestelde Raad van Bestuur van bpost hebben vandaag François Cornelis benoemd tot nieuwe Voorzitter van de Raad van Bestuur. François Cornelis volgt Françoise Masai op als Voorzitter van de Raad van Bestuur van bpost.

François Cornelis is onafhankelijk bestuurder in de Raad van Bestuur van bpost sinds 2013. Hij heeft een masterdiploma burgerlijk ingenieur aan de Universiteit van Leuven. Van 1974 tot 2011 heeft François Cornelis verschillende functies waargenomen bij Petrofina, waaronder deze van CEO, en nadien bij de Total groep als President Chemicals en Vice Voorzitter van het Executive Committee.

Het mandaat van François Cornelis als Voorzitter van de Raad van Bestuur gaat in op 10 mei 2017.

Koen Van Gerven, CEO van bpost verklaart: “Het is met plezier dat ik vandaag François Cornelis zie aantreden als Voorzitter van onze Raad van Bestuur. François heeft de voorbije jaren als onafhankelijk bestuurder reeds een belangrijke bijdrage geleverd aan onze groeistrategie, ik kijk er dan ook naar uit om verder samen te werken aan de toekomst van het bedrijf.”

370 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.056 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden