Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder
Elon Musks plan voor Mars in 90 seconden

Is er ooit leven geweest op Mars? Wetenschappers stellen zich de vraag en scharrelen naar een antwoord. Elon Musk plant om leven (opnieuw) naar Mars te brengen. Kostprijs van een (enkele) reis? Binnen afzienbare tijd hoopt hij de prijs te beperken tot 250.000 dollar. Maar zo'n trip is niet zonder gevaar. De vraag die Musk stelt is: ben je bereid om er jouw leven voor te geven? In 90 seconden doet Musk zijn plannen voor de marsreizen uit de doeken. Boeiend!

Virtuele realiteit, augmented reaility, drones, zelfrijdende wagens, personenvervoer door de lucht, een futuristische hyperloop. Tot voor kort las je er over in de boeken van Isaac Asimov. Elon Musk wil al die dromen waar maken. En hij zet telkens een stapje verder dan wat voor mogelijk gehouden wordt. Met de Tesla, Space X en tal van andere producten probeert hij het gewoon. Sommige missies slagen, andere mislukken dan weer. Maar dat hij het niet probeert, kan je deze opmerkelijke man niet verwijten. 

De kolonisatie van Mars is een volgende agendapunt. Onmogelijk! Waarom? Musk is een dromer! Dit zijn maar enkele van de opmerking uit de monden van Musks criticasters. Zowat dezelfde zaken die je hoorde bij de introductie van tablets, smartphones en zelfrijdende wagens. En vandaag zijn ze niet langer weg te denken. 

De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.011 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden