Oh oh, Ad Blocker gedecteerd!
Het lijkt erop dat je een Ad Blocker gebruikt op De Beleggersgids. Gelieve de Ad Blocker uit te schakelen en advertenties toe te laten op onze website. De Beleggersgids is afhankelijk van inkomsten uit advertenties om jou alle artikels gratis te brengen. Gun je ons geen inkomsten? Ga verder

Elia start vandaag, maandag 7 november 2016 een formele publieke consultatie bij de marktspelers over de voorstellen van een beperkt aantal wijzigingen van de ARP contract.

Deze consultatie zal duren van 7 november tot 2 december 2016 18u00.

Het ARP-contract regelt de rechten en plichten van enerzijds Elia en anderzijds de toegangsverantwoordelijke (ARP) voor het behoud van het evenwicht op het net. De ARP zijn directe consumenten, leveranciers, producenten of traders.

De voorgestelde wijzigingen aan het ARP-contract zijn noodzakelijk om rekening te houden met verschillende evoluties. Het betreft voornamelijk de indienstname van de nieuwe dienst voor “tertiary control energy”, die ontwikkeld wordt in het kader van het project Bidladder. Elia maakt van de gelegenheid gebruik om het ARP-contract aan te passen met andere elementen: evolutie van definities conform de Verordening CACM, de afschaffing van artikel 7§3 van de E-wet, voorgestelde verduidelijking in art. 18 en evoluties mbt product R3 en tenslotte de regels van toepassing van de perimeter correctie in het kader van het pilootproject R2 non-CIPU.

413 lezers bereikt
De Beleggersgids Redactie

1. Like onze Facebook pagina
2. Volg ons op Twitter
3. Schrijf je in op onze nieuwsbrieven
4. Plaats een berichtje op ons forum

De Beleggersgids

Heldere en begrijpbare kennis, inzichten, inspiratie en nieuws over investeren in vastgoed, beleggingen, investeringen en geld.

Al 8.057 abonnees en groeiend

Top
×

De interessantste artikels wekelijks in je mailbox? Schrijf je in!

Ik ga akkoord met de voorwaarden
×

De interessantste artikels in je mailbox.

Ik ga akkoord met de voorwaarden